En família per la Selva!

Parc de Sa Riera a Tossa de Mar

Excursions, espais naturals i zones verdes

Avui us proposem visitar el Parc de Sa Riera a Tossa de Mar, un dels espais verds més grans d’aquesta localitat costanera. És un lloc ideal per visitar en família gràcies a la seva extensió de 5 hectàrees plenes de vegetació i d’activitats per fer amb els nens. Des de passejades fins a petites excursions, anem a visitar aquest parc!

Parc de Sa Riera – Tossa de Mar

Passeig amb molta vegetació

Un dels plans més divertits i del que més podem gaudir és donar un passeig pel parc i mirar tota la fauna i flora que hi ha. La vegetació és típica del bosc mediterrani amb alzines o pins, i també hi ha zones on predominen els arbres de fulla caduca i arbres monumentals i centenaris com el pi de Can Martí o el roure del Bon Retir. Fins i tot hi ha un petit estany!

 

 

Parc de Sa Riera – Tossa de Mar

Zones de pícnic i esport

Passejant pel parc també podem trobar zones amb tauletes per fer pícnic on podrem menjar alguna cosa gaudint de la tranquil·litat. I a més, si volem fer una mica d’esport en família, pel Parc de Sa Riera es pot anar amb bicicleta i fer petites excursions pels seus voltants. Tot i això, recomanem mirar la ruta amb antelació i escollir bé els camins, ja que alguns d’ells són una mica difícils per fer amb els nens. Però si seguim pels camins llisos i rectes recorrem gran part del parc sense massa esforç.

 

Parc de Sa Riera – Tossa de Mar

Parcs i tirolines per als nens

I fem paradetes, és clar! Sobretot en aquells llocs on veiem parcs infantils amb tobogans, gronxadors i fins i tot tirolines. Espais perfectes per a que els pares descansin una mica i els nens continuïn gaudint d’aquest entorn ple de verd i s’ho passin d’allò més bé!

 

 

 

Parc de Sa Riera – Tossa de Mar

Visita al centre d’acollida d’animals

Pels voltants del parc hi ha un centre d’acollida d’animals que es pot visitar per passejar als seus animals pels camins del Parc de Sa Riera. Un lloc idoni per ensenyar als nens l’amor i el respecte pels animals i per la natura i per donar-li una bona estona als seus animalets.

 

 

Font text: https://www.sortirambnens.com
Imatges: https://www.infotossa.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *