Un passeig per la ruta del carrilet selvatà

Descobreix la màgia de la comarca de la Selva a través de la ruta del Carrilet o Via Verda, una experiència única per als amants de l’esport, la natura i la cultura. Aquest itinerari, que transcorre per diversos municipis encisadors, és perfecte per a tota la família i per als que busquen una escapada prop de casa.

 

Les vies verdes

Les vies verdes són antics traçats ferroviaris que, en l’actualitat, s’han adaptat per poder-los recórrer en bicicleta o a peu. El seu traçat està reformulat per tal que es pugui gaudir d’una manera més natural, on la circulació de vehicles de motors no està permesa.

Els pendents del traçat són molt suaus, amb dificultat mínima, pel que fa que el seu traçat sigui apte per a tothom.

 

La ruta del carrilet. El tram selvatà

La Ruta del Carrilet és una via verda que enllaça les ciutats de Girona i Olot a través de 57 km de camí, resseguint l’antiga via ferroviària del tren Carrilet. El tren que unia Olot i Girona.

Durant el seu traçat, la ruta travessa diverses comarques, una d’elles, la Selva, i permet gaudir de paratges de gran importància paisatgística, ecològica i cultural, com la vall del Ter, per exemple.

I és que el tram que transcórrer per la Selva enllaça un tram de gairebé 20 quilòmetres que permeten veure indrets de gran valor natural com el riu Brugent i el riu Ter i tot el seu entorn vegetal.

També cal destacar que durant la ruta es passa per les antigues estacions del Carrilet, associades als principals pobles o nuclis poblacionals: Amer, el Pasteral, la Cellera de Ter, Anglès i Bonmatí.

Si fas aquest tram no perdis l’oportunitat d’aturar-te a visitar aquestes poblacions!

 

Descobreix la Selva

La ruta del Carrilet, a través de la comarca de la Selva, és una aventura que combina l’esport, la natura i la descoberta de llocs amb encant. Siguis un amant de la bicicleta, un excursionista o simplement un viatger que busca noves experiències, aquesta ruta t’encantarà.

Prepara’t per una aventura inoblidable i descobreix tots els detalls d’aquesta ruta al nostre enllaç.

La Selva t’espera amb els seus paisatges impressionants, els seus pobles amb encant i la seva riquesa cultural. No esperis més i comença a explorar la Via Verda del Carrilet!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *